Enastående studenter prisas

Publicerad: 2017-06-28

Stipendieutdelning till magisterstudenter i entreprenörskap och innovation

Att ta examen från ett master´s program vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet innebär en hel del slit. Hårt jobb och dedikerat arbete.

QGroup och Talentia har beslutat att visa uppskattning för allt jobba som studenterna på magisterprogrammet i Entreprenörskap och Innovation lagt ner under året, och har därför instiftat varsitt stipendium som presenteras vid studenternas avslutningsceremoni. QGroup vill lyfta fram studenter inom entreprenörskap, och Talentia inom intraprenörskap och innovationsarbete.

Under ceremonin poängterade programdirektör Joakim Winborg att valet av stipendiater för stipendierna var långt ifrån enkelt. På programmet finns flera duktiga och engagerade studenter, och det var svårt att välja då alla studenter håller en så hög nivå.

Stipendiaterna som får stipendierna lägger inte bara ner mycket energi i sina studier – de visar även goda ledaregenskaper, akademisk styrka och ett entreprenöriellt tankesätt.

I år tilldelades Julia Beyer QGroups stipendium för bästa studententreprenör och Finn Wentzler och Robert Bolton tilldelades Talentias stipendium för bästa studentintraprenör.

Vi är stolta att våra studenter och är glada att våra samarbetspartners QGroup och Talentia vill visa att de kunskaper som studenterna förvärvat under programmet är något som värdesätt även utanför akademin.