Prins Daniels Entreprenörsdag

Publicerad: 2018-03-27

Entreprenörskaps alumn var inbjuden!

Prins Daniel talar på Entreprenörskapsdagen

Tidigare i år ombads Sten K. Johnson Centre for Entrepreneurship att nominera en kommande entreprenör för att delta i Prins Daniels Entreprenörsdag. Vi var bortskämda med valmöjligheter och vi nominerade flera av våra alumner. Konkurrensen var hård om de begränsade platserna. Till slut blev vår nominerade Carl-Oscar Pressfeldt från Nordgröna inbjuden att delta den 22 mars i Stockholm.

Carl-Oscar deltog i en rundabordsdiskussion om ämnet internationalisering tillsammans med fyra andra nominerade, men också med Carl Pei (OnePlus) och Pernilla Ekman (Zound Industries).

- Evenemanget igår var förmodligen det mest intressanta jag någonsin gjort. Det var oerhört att ha alla de kända entreprenörerna runt omkring sig i 9 timmar.